Anføreren lykkelig for tre point

Posted: 15th May 2011 by admin in Sports nyheder
Comments Off on Anføreren lykkelig for tre point

OB’s anfører Anders Møller Christensen var naturligt nok godt tilfreds med resultatet, da han evaluerede lørdagens kamp mod Randers FC.

– Det første kvarter af første halvleg er godkendt. Vi kommer foran, men derefter er det noget rod, vi laver. Vi får ikke rigtig lagt pres på og vi laver nogle dumme boldtab på midten af banen. De får nogle kontraer og de scorer også, så det var ikke så godt. Men når det er sagt, så kommer vi bedre ud til anden halvleg. Spillet flyder ikke meget bedre, men jeg synes vi kæmpede for det og begge hold har nogle halve chancer. Så fik vi et straffe til sidst og vi er glade for de tre point, indledte Anders Møller Christensen.

Han var ligesom mange andre forundret over, at OB slap grebet om kampen efter den gode indledning og han har svært ved at pege på den eller de eksakte grunde til, at det skete.

– Vi havde givet hinanden håndslag på, at vi skulle fortsætte med at skubbe op, men det lykkedes ikke rigtig og vi lukkede selv Randers ind i kampen. De troede på det, og det gav dem et mål.

Det billede gentog sig i 2. halvleg, men anføreren vil ikke give manglende gejst skylden.

– Jeg håber så sandelig ikke, at vi ikke har gejsten. Når vi går efter andenpladsen og Champions’ League, håber jeg ikke, der er nogen, der ikke har lyst til at spille. Men kampen hælder lidt til begge sider i anden halvleg. Selvfølgelig har de også meget godt spil, men jeg synes, vi kommer bedre frem på banen, end vi gjorde i slutningen af første halvleg.

Afslutningen blev dramatisk, da Rasmus Falk blev fældet i feltet og dermed tiltvang sig et straffespark. Om den situation siger Anders Møller Christensen:

– Jeg ser, at Falk begynder at drible ude fra højre side og så tager han 2 eller 3 mand. Så er det vist den fjerde, der laver straffe. Derfra hvor jeg står, kan jeg ikke se, om der er straffe, men det initiativ, han tager inden straffesparket er jo helt perfekt og det er sådan noget, vi har brug for, når spillet ikke kører. En mand, der lige pludselig kan sætte 3-4 spillere af, er utroligt dejlig at have med på holdet, roste Anders Møller Christensen, der erkendte at han indtil de sidste minutter gerne havde stillet sig tilfreds med det ene point, som kampen udviklede sig.

– Men her bagefter er vi jo ikke utilfreds med at have fået alle tre point, glædede Anders Møller Christensen sig.

Comments are closed.