Arbejdsindsatsten godkendt

Posted: 15th May 2011 by admin in Sports nyheder
Comments Off on Arbejdsindsatsten godkendt

Kampen mod Randers FC blev lige nøjagtig så svær, som man havde forudset i OB-lejren. Henrik Clausen kom efter den dramatiske afslutning med sit bud på hvorfor.

– Det gør den fordi Randers spiller med supergod energi. De spillede meget direkte, og efter en udmærket start for vores vedkommende begår vi alle de fejl, vi kunne: Vi blev for passive, vi laver boldtab som giver Randers mulighed for omstillinger og vi arbejder slet ikke hårdt nok. Vi må også erkende, at vi har en masse spillere, der har den ene eller den anden skavank, som vi ikke var sikre på, kunne stå distancen. Derfor var det også med bævende hjerte, vi gik i gang med kampen, men på trods af alle de udskiftninger, vi måtte lave på grund af skader og strukturændringer undervejs for at gøre noget bedre, synes jeg faktisk, vi leverede et superhårdt arbejde. Anden halvleg kan vi arbejdsmæssigt være supertilfreds med, spillet kan vi stadig forbedre, analyserede Henrik Clausen.

Henrik Toft blev båret fra banen med en flænge, der blev syet i omklædningsrummet og også Peter Utaka måtte lade sig udskifte. Om deres situation sagde Henrik Clausen.

– Henrik Toft fik en flænge i baghovedet og er blevet syet. Jeg ved ikke lige med hvor mange sting. Han er ikke helt frisk men dog ved bevidsthed og forhåbentlig er han klar igen til næste kamp. Peter Utaka var en af de spillere, vi på forhånd vidste ikke kunne spille 90 minutter, men vi kalkulerede med, at det var bedst, han startede inde, bl. a fordi han i kraft af sit navn indgyder noget respekt, og det blev også belønnet; han får scoret et mål, der giver både ham og os et super udgangspunkt i første halvleg, men vi vidste, at han kun kunne holde 30, 45 eller 60 minutter og det blev så til 80.

De mange udfordringer forhindrede ikke cheftræneren i at finde positive aspekter af kampen at glæde sig over.

– Det der var bedst, set fra OB’s side var, at vi arbejdede stenhårdt, holdt skruen i vandet og fik de tre point. Jeg synes, at spillerne trods alt opper sig i 2. halvleg fra et meget lavt niveau før pausen. Det er også positivt og så kan man sige, at på trods af mange småskadede spillere og at vi er helt nede i antal med hensyn til de normale spillere og vi laver rigtig mange omrokeringer, formår vi at være med i Superligakampen hele vejen. Sammen med de tre point er det rigtig godt, men vi skal lige hjem og kigge os selv i spejlet og være skarpere på torsdag, fastslog Henrik Clausen efter kampen mod Randers.

Comments are closed.