Fint spil svært at bruge

Posted: 22nd October 2010 by admin in Sports nyheder
Tags: , ,
Comments Off on Fint spil svært at bruge

Atle Roar Håland var skuffet over resultatet torsdag aften, da OB tabte 4-2 til Young Boys i Bern. Spillet var til mere, men med fire scoringer imod, gjorde OB det svært for sig selv.

– I dag synes jeg, at vi spillemæssigt er ganske godt med. Men de scorer på deres chancer, og vi selv scorer to gange, hvilket burde være nok. Man kan ikke forvente at score flere i en udekamp på dette niveau. Men det er jo en del af den læringsproces vi er igennem i de europæiske kampe. At man får færre chancer, og at modstanderne scorer på de chancer, de får, sagde nordmanden efter kampen.

– Vi spiller ganske godt. Vi spiller bolden godt rundt, og vi burde være foran, allerede da de scorer. Og så scorer de igen på deres næste mulighed, og så er det klart, at det er svært, når det bliver så meget op ad bakke.

Kort efter pausen reducerede OB, og det var ved at vende kampen.

– Der får vi selvfølgelig troen tilbage på at vi kan komme tilbage og måske få en uafgjort. Også i den periode spiller vi egentlig udmærket, men så kommer de på 3-1 uden at have de helt store chancer, og så er det klart, at det bliver vanskeligt, lød det fra Håland, der på en måde var endnu mere ærgerlig over at tabe, når spillet var til mere.

– Men vi skal selvfølgelig også se på, at vi har sluppet fire mål ind. Så har man ikke så meget at skulle have sagt bagefter, sluttede han.

Comments are closed.