Høegh blev Man of the Match

Posted: 22nd May 2011 by admin in Sports nyheder
Comments Off on Høegh blev Man of the Match

Daniel Høegh scorede sit første OB-mål og blev kåret til Man of the Match efter kampen mod Horsens. Det var dog ikke nok til at redde forsvarsspillerens aften.

– Personligt er det da dejligt, men jeg ville langt hellere have haft tre point og fejret sølvmedaljer i aften. Sådan blev det ikke, men jeg kan da selvfølgelig godt glæde mig over den personlige succes, og anerkendelse kan man selvfølgelig altid bruge, sagde Høegh og fortsatte:

– Det var en lidt rodet kamp, synes jeg. Det bliver en del tilfældigheder og noget rodet spil, og mange gange overlader vi initiativet til dem. Vi falder for langt tilbage, så det bliver for meget på deres præmisser. Vi får en ubevidst reaktion, når vi kommer foran, hvor vi trækker os i stedet for at presse dem. Og det betyder, at de får nogle standardsituationer, som de scorer på, og det er meget irriterende.

Det var Daniel Høegh, der åbnede målscoringen efter otte minutter. Og det skete på det bedst tænkelige sted på banen.

– Det var da fedt. Det var foran Stiften-tribunen, så det kunne ikke blive meget bedre. Men det er svært at glæde sig over efterfølgende, for jeg ville langt hellere have haft de tre point. Men jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig at prøve det igen, fortsatte Høegh.

– Vi får korrigeret nogle ting i pausen. Det første kvarters tid af anden halvleg sidder vi ikke hundrede procent på spillet, men i den sidste halvdel af halvlegen sidder vi på det, og vi kunne godt have lavet det fjerde mål. Men det er først i den periode, at vi finder det spil frem, som vi skulle have haft fra start. Det er det samme, vi skal gøre mod FCK, for vi skal altid gå efter at vinde hjemmekampene. Forhåbentlig bærer det frugt, og at modstanderen hedder FCK kan måske kun skærpe os, sluttede Daniel Høegh.

Comments are closed.