Comments Off on Kuhn tilfreds med comeback

Trods en skidt start fik FC Midtjylland vendt nederlag til point

Selvom Randers FC inden aftenens opgør figurerede i bunden af tabellen, så er det et svært hold at være oppe imod. Specielt efter en hurtig føring, som den Yura Movsisyan sparkede ind efter bare ni minutters spil mod FC Midtjylland.

– Når man kommer bagud til Randers, så er det ofte man taber. Derfor er jeg godt tilfreds med, at vi kommer tilbage, lød reaktionen fra Allan Kuhn i TV2Sports studie efter kampen.

– Alt i alt synes jeg 1-1 er et retfærdigt resultat. Det blev en kamp som sidst vi mødte dem med mange chancer og meget omstillingsspil fra Randers. Vi skal selvfølgelig turde vinde kampen, men når man har en mand som Yura Movsisyan, så vil de andre også få chancer.

Kuhn var dog lang fra tilfreds med spillet i kampens indledning.

– Vi får en dårlig start, og de første 20 minutter lever vi slet ikke op til det, vi havde aftalt inden kampen. Så synes jeg, vi kommer bedre med i resten af første halvleg, og jeg fortæller drengene i pausen, at vi skal fortsætte som vi sluttede. I anden halvleg får vi lagt det tryk på, som vi skal, og så får vi heldigvis også en udligning.

Comments are closed.