Topindstilling mod FCK

Posted: 29th March 2011 by admin in Sports nyheder
Comments Off on Topindstilling mod FCK

OB’s reservehold kom op mod stærk modstand, da holdet mandag eftermiddag mødte F.C. København på udebane. Værternes hold talte flere spillere, der til daglig optræder i Superligaen, og de var for stor en mundfuld for OB, der dog viste en god moral og topindstilling på trods af de svære odds.

OB tabte 0-1 på et mål af Cesar Santin. Resultatet ærgrer holdets træner Jens Plambech, der dog så mange lyspunkter i opgøret.

– Vi spillede mod et hold med mange Superligaspillere. Kim Christensen, Jesper Grønkjær, Claudemir, Thomas Kristensen, Santin, Johan Absalonsen, Bengtsson og Bergvold var alle med, så det var et meget stærkt besat hold, vi var oppe mod. Men vi spillede fuldstændig lige op med dem i store perioder.

Med lidt held kunne OB have fået et point med hjem, for både Henrik Toft, Esben Petersen og Oliver Feldballe havde muligheder i løbet af kampen og Christian Sørensen havde tilløb til nogle muligheder. Størst var Henrik Tofts mulighed i første halvleg, da han sled sig fri af forsvaret og fik afsluttet, desværre forbi mål.

– Selvfølgelig er man rent resultatmæssigt skuffet over ikke at få noget med hjem, for vi har altså mulighederne. De har selvfølgelig også chancer, vi kan jo ikke holde sådan et hold væk fra chancer – Mads Toppel har et par rigtig gode redninger – men vi de muligheder, der skulle til for at lave det ene mål, der skulle give os et point. Resultatmæssigt er man altid skuffet over at tabe, men hvis vi kigger på talentudviklingen, var det en fantastisk kamp. Vi spiller med mange, rigtig unge spillere og mange af de unge drenge har aldrig spillet mod et hold af den kaliber før. De klarerede det helt, helt perfekt, opsummerede Jens Plambech. Og han fortsætter:

– I perioder var vi presset tilbage, men det er man mod FCK. Men vi forstod at stå ordentligt og få skubbet op, når vi skulle, så rent organisatorisk stod vi rigtig godt på banen. Det er en af de bedste kampe, vi har spillet og talentudviklingsmæssigt var det helt i top konstaterede Jens Plambech i en blanding af ærgrelse over resultatet og tilfredshed med indsatsen.

OB’s startopstilling: Mads Toppel – Bernhard Mendy (Christian Møllegaard), Kasper Larsen, Nicklas Hansen, Andreas Winding – Christian Sørensen (Mikkel Knudsen), Oliver Larsen, Christian Bannis (Martin Lund), Oliver Feldballe – Andreas Johansson, Henrik Toft (Esben Petersen)

Comments are closed.